A JE TO TADY: bylo vědecky prokázáno, že očkování proti chřipce v následných letech oslabuje imunitu

19.10.2017 22:02

Mike Adams

Lékařská studie, provedená ve Wexnerově Centru při státní univerzitě v Ohiu došla k závěru, že u žen, které absolvovaly očkování proti chřipce, došlo v následných letech k oslabení odezvy jejich imunitního systému.

Vedoucí této studie, Lisa Christian, PhD, k tomu blíže uvádí toto: „Máme důkazy, které dokládají, že lidé, kteří byli očkováni proti chřipce v loni, mají letos v těle menší množství jejích protilátek.“

Tato studie je další v řadě těch, které vyvrací tvrzení výrobců vakcín i médií, která jim jdou na ruku a dokládá, jak lživá a záměrné zavádějící je jejich propaganda. Vakcíny proti chřipce mají velmi daleko k dokonalé ochraně a ve skutečnosti lidem způsobují ještě větší náchylnost k tomuto onemocnění. To následně souvisí s tím, že chřipkou onemocní ještě větší počet lidí a veřejnost se mylně domnívá, že je potřeba se častěji očkovat, aby bylo dosaženo „větší ochrany.“

A přitom jsou to právě vakcíny proti chřipce, které vedou k nárůstu infekcí této nemoci. Jinými slovy řečeno, výrobci vakcín udržují neustále mýtus o tom, že jejich vakcíny jsou nepostradatelné, ale ve skutečnosti způsobují to, že se chřipka může šířit rychleji, než by tomu bylo bez očkování. Dopadá to tedy tak, že protichřipkové vakcíny dál šíří stejnou infekci, a to jen postupně navyšuje potřebu dalších a dalších vakcín. V podstatě tu před sebou máme „perfektní“ samo-udržovací medicínskou mystifikaci, zakořeněnou ve falešné vědě a vnucovanou nám neustále opakovanou mediální propagandou.


 

V mých videopořadech (viz odkazy níže) se rovněž dozvíte, že:

  • U lidí, kteří se nechali očkovat proti chřipce v roce 2008, došlo v následných letech k nárůstu chřipkových infekcí až o 250%.

  • Ze studie, publikované v časopise The Human & Environmental Toxicology vyplynulo, že vakcíny proti chřipce obsahující rtuť způsobily v průběhu chřipkové sezony v roce 2009 u těhotných žen nárůst potratovosti až o 4250%.

  • Propaganda kolem očkování proti chřipce je jen medicínskou mystifikací, kterou lze snadno odhalit důkazy založenými na nezpochybnitelných faktech.

  • Lidé, kteří podstupují očkování, budou první na řadě mezi postiženými v následné pandemii chřipky, protože se stávají náchylnějšími k infekcím.


 

Moje kompletní videa k této problematice můžete zhlédnout na těchto odkazech:

https://vimeo.com/238605969

https://youtu.be/yD4re8S4xMA

 

 

(Přeloženo z www.naturalnews.com/2017-10-17-bombshell-flu-shots-scientifically-proven-to-weaken-immune-response-in-subsequent-years-researchers-stunned.html)

—————

Zpět