Podívejme se na záhady kolem lymeské boreliózy – část 2.

06.03.2011 16:50

Paul Fassa

Lidé s chronickou lymeskou Boeliózou (dále LB) se organizují a volají po prodlužované léčbě antibiotiky, kterou jim má poskytovat klasická medicína, podepíraná finančně zdravotními pojišťovnami. Z větší části ale bývají takové přístupy medicínou a pojišťovnami odmítány, protože ty nechtějí uznávat existenci chronického stádia LB. Chroničtí pacienti si ale neuvědomují, že nemožnost dlouhodobého užívání antibiotik je pro ně požehnáním a pokračují v přesvědčovacích kampaních, a jako by měli klapky na očích ignorují hojnost bezpečných a účinných alternativních metod, které existují mimo oficiální rámec.

Homeopatie

Jednou z matoucích charakteristik LB je velké množství jiných nemocí (většinou neurologických), které LB napodobuje. Tato škála byla zmíněna v 1. části a její celý rozsah z LB činí nemoc vhodnou pro léčení homeopatií.

Nepříliš drahé homeopatické léky a jejich potence bývají voleny s ohledem na individuální fyziologii a existující příznaky pacientů. Když třeba vyjde najevo, že pacient s LB má roztroušenou sklerózu, homeopatický lékař nemusí předepisovat jiný lék. Všechny příznaky si skládá dohromady společně s jinými faktory a pacientovi předepisuje lék podle souhrnného vyhodnocení.

Po určité době (několik dní nebo týdnů) pacient přichází znovu a jsou zaznamenávány jeho aktuální příznaky. Podle nich je pak vyhledáván případně i další lék. Jinými slovy řečeno: jakmile se příznaky změní, mění se i homeopatické léky. To trvá tak dlouho, dokud se pacient nevyléčí.

Hyperbarická kyslíková terapie (HKT)

Tento způsob kyslíkové terapie je snad nejméně napadán regulačními orgány. Možná na tom mají zásluhu i představitelé armády, kteří jsou zastánci HKT v případech léčby u pokusů sebevražd nebo neurologických komplikací u veteránů.

Komory pro HKT se podobají dekompresním komorám potápěčů, používaným pro léčbu potíží potápěčů, kteří se vynořili příliš brzy bez dekomprese. Není v nich ale simulována původní hloubka ponoru potápěče a pak postupně snižován tlak v komoře. Pacienti jsou v komoře vystavování zvýšenému tlaku, který je konstantní. Obvykle bývá v komoře 100% kyslíku, ale není to vždy.

Dr. Kenneth Stoller, president organizace the International Hyperbaric Medical Association (IHMA), vysvětluje, že jakmile se LB stane chronickou, spirochety se stanou vnitřně oddělenými uvnitř tělesných buněk, což je chrání proti antibiotikům. Takovéto spirochety ale nedokáží přežít v prostředí bohatém na kyslík, který je pod tlakem. Proto mohla HKT prokázat pozitivní výsledky i při léčbě LB.

Další druhy terapií

Může se stát, že podobné výsledky jako kyslíková terapie může poskytnout i ozónová terapie. Tato je však soustavně atakována ze strany FDA (americká agentura pro schvalování potravin a léků) – hlavně je to kvůli jejím příznivým účinkům proti rakovině. Z tohoto důvodu musí zájemci o ozónovou terapii často cestovat mimo území USA.

Mnoha nemocným s LB se podařilo uzdravit pomocí frekvenčních zařízení Rife. Tato technologie se rovněž osvědčila už před desítkami let při léčbě rakoviny, kdy začala být ale potlačována. Dodnes je ale možné si koupit takovéto zařízení za rozumnou cenu. Informace o jejím efektivním použití je ale potřeba shánět z různých zdrojů. V nedávném interview Mikeho Adamse s Charlotte Gerson se uvádí, že na léčbu LB se specializuje klinika Mexico. Také koloidní stříbro s nanočásticemi se ukázaly být účinné ve spojení s dalšími přípravky a se změnami ve stravování.

Poznámka: všechny vyjmenované alternativní léčebné postupy spolu s dalšími, které nebyly zmíněny, bývají účinné i u dalších chronických potíží. Pacienti s LB tak mohou ukončit svou nekonečnou agónii a frustraci, způsobenou klasickou medicínou a poohlédnout se po jiných bezpečnějších a účinnějších řešeních. Začít mohou informacemi z níže uvedených zdrojů:


https://www.samento.com.ec/sciencelib/medmain.html
https://www.hbotnm.com/index_main.html
https://info.lymebook.com/profile2.html
https://www.newmediaexplorer.org/chris/2005/03/31/lyme_disease_rife_machines.htm
https://www.samento.com.ec/sciencelib/4lyme/Townsendhowens.html
https://www.healthynewage.com/intraindex.html
https://www.goldbamboo.com/relate-tl1512-tr6402.html
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/12/22/Why-Skeptics-Love-to-Hate-Homeopathy.aspx
https://www.sinomedresearch.org/drz.htm
https://www.townsendletter.com/April2007/shorts0407.htm
https://cassia.org/history.htm


(Přeloženo z https://www.naturalnews.com/028881_Lyme_disease_remedies.html)

 

—————

Zpět