Podívejme se na záhady kolem lymeské boreliózy – část 3.

06.03.2011 16:55

Paul Fassa

Jak přichází nové poznatky o lymeské borelióze (LB), o její nakažlivosti a o jejím původu, stále více podezření se soustřeďuje na laboratoře biologických zbraní z Plum Islandu. Oblast Plum Island je malou částí Long Islandu, odkud je to velmi blízko k městu Lyme (stát Connecticut), kde byl poprvé popsán výskyt LB v roce 1975.

Nákaza LB je horší než se myslí

Patogenem, který způsobuje LB je spirocheta Borrelia burgdorferi (Bb) v tzv. vrtivé formě. Jde o bakterii, která nemá buněčnou stěnu (cell wall deficient – CWD), což velmi ztěžuje její zničení, protože většina antibiotik působí tak, že ničí právě buněčné stěny bakterií.

Vždy se věřilo, že LB byla přenášena pouze od kousnutí hmyzem, hlavně od klíšťat. Objevily se však důkazy, že se může šířit i jinak. Infikovaný hmyz mohl být původním přenašečem na lidi, ale dnes už se rodí i děti, jejichž matka byla infikována. Jsou už rodiny, v nichž většina členů má LB. Byli ale všichni nakaženi hmyzem? Jeden výzkumník objevil bakterie Bb v slzách – to znamená, že po vytření očí se mohou baktérie přenášet i na rukou...

Už několik vědců ve výzkumu medicíny a lékařů objevilo bakterie Bb téměř u všech sledovaných zemřelých pacientů s Parkinsonovou nemocí, Alzheimerovou nemocí, fibromyalgií a v dalších případech. Kolik dalších chronických degenerativních nemocí – často s neurologickými příznaky, může být dáno do souvislostí s tímto Bb patogenem? Uvědomte si, že LB napodobuje mnoho jiných nemocí.

Už více lékařů a výzkumníků věří, že LB a patogen Bb kontaminovaly milióny lidí celého světa a přitom u většiny z postižených byly diagnostikovány běžné neurologické a degenerativní choroby. Od roku 2000 je využíváno mnoho nových metod na zjišťování kontaminace bakteriemi Bb a není už rozhodující pouze kousnutí klíštětem.

Máme tedy co do činění se záhadným patogenem, který napodobuje mnoho nemocí a jeho diagnóza je tím pádem obtížná, je těžké jej izolovat a ničit, je nakažlivý a z infikovaných lidí dělá invalidy. Přesně to jsou ale kritéria, která vyhovují zadání pro vývoj účinné biologické zbraně!

Plum Island

Plum Island je lokalitou, kde byla v roce 1957 umístěna laboratoř č. 257 a měla předstírat, že se věnuje výzkumu virových nákaz u zvířat. Tato laboratoř byla ale vzápětí přebudována na výzkum biologických zbraní, který měl být pravděpodobně zrušen v roce 1969 na příkaz presidenta Nixona. Dokumenty z pozdějších dob ale odhalují, že výzkum biologických zbraní pokračoval tajně dál. Plum Island dodnes patří mezi tzv. „open air laboratory“, řízené z centrály Ft. Detrick (stát Maryland), která je dobře známa jako centrum biologických zbraní.

Michael Carroll, advokát v New Yorku a autor knížky „Lab 257: The Disturbing Story of the Government's Secret Plum Island Germ Laboratory“ uvádí: „ Plum Island představuje místo, kde se schází více průvodičů šířících se infekčních chorob. Zdejší klíšťata tu mají k dispozici mnoho hostitelů: hejna malých ptáků, vysokou zvěř a tisíce myší a krys, které slouží pro výživu a vývoj jejich larev a nymf. Plum Island je ohniskem nákazy LB.“

Právě v době, kdy vypukla poprvé LB, se v oblasti Long Islandu začala prudce množit klíšťata pocházející z Texasu a označovaná jako „Lone Star“. Nikdo nebyl schopen uspokojivě vysvětlit, jak se náhle dostala na tato místa. Tento druh klíšťat byl zřejmě určen k tomu, aby v podobě biologické zbraně působil jako přenašeč patogenů do okolní přírody.

Navzdory vládním odmítavým prohlášením, vyšly najevo některé poznatky o výzkumu biologických zbraní, zaměřeném na mykoplazmu – živé částečky jader bakterií bez buněčných stěn, se vztahem k Plum Islandu a LB. Několik vědců, chráněných Americkou vládou, vlastní patent na fermentany patogenní mykoplasmy transformované do krystalické formy. K tomuto patentu se vztahují příznaky LB, která může být přenášena hmyzem nebo ptáky. Krystalické fermentany mykoplasmy obsahují bakterie Borrelia burgdorferi, které způsobují lymeskou boreliózu.

Advokát Michael Carroll spolu s dobře informovanými odborníky na zdraví a s oběťmi s LB pokládají infikovaný hmyz nebo ptáky, kteří byli vypuštěni ať už nedopatřením nebo záměrně z laboratoře na Plum Island, za zdroj celosvětově rozšířené lymeské boreliózy ve všech jejích kamuflážích.



 

Další zdroje informací:
https://www.samento.com.ec/sciencelib/4lyme/Townsendhowens.html
https://www.samento.com.ec/sciencelib/4lyme/govlymebioweapon.html
https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/noframes/read/82306
https://www.whale.to/a/lyme1.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Building_257


(Přeloženo z https://www.naturalnews.com/028864_Lyme_Disease_remedies.html)

 

—————

Zpět